Kerstversiering kopen

Vele soorten kerstversiering

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Philips Accents CandleLights 12L

30 jan. 2019
“Ik heb een andere set van 3 van deze lampjes al jaren in gebruik maar wilde toch graag wat meer. Het zijn sfeervolle , veilige lampjes. Overdag opladen (super eenvoudig) en 's avonds zet je ze hier en daar in je woon/slaap-kamer. Ik vind het handig dat je ze, nadat ze opgeladen zijn, overal kunt neerzetten. Laat je ze per ongeluk staan dan gaan ze vanzelf uit. Ze werken 8 a 10 uur. Ik gebruik er twee als nachtlampje in het toilet. Deze set ga ik gebruiken in ons vakantie-chalet. Veilige, sfeervolle verlichting in ieder hoekje van de kamers Absoluut aanbevolen, ook voor ouderen en families met kinderen. ”
Philips Accents CandleLights 12L

Konstsmide LED Lichtmantel vuurvliegeffect buiten

12 jan. 2019
“We kenden het systeem van een lichtmantel niet tot we het op een website tegenkwamen. We hebben dan een aantal webshops vergeleken, maar vonden de mooiste prijs-kwaliteitverhouding bij Frank. Zij hadden een lichtmantel met 'vuurvliegjeseffect', en dat maakt het net een beetje bijzonder. Voor ons is het nu een heel gemakkelijke oplossing om kerstlichtjes te hangen; gewoon de 'ring' over de top aanbrengen en de verschillende snoertjes dan wat tussen het groen wikkelen. ”
Konstsmide LED Lichtmantel vuurvliegeffect buiten

Konstsmide LED Acryl Vogeltjes

12 jan. 2019
“We kochten twee sets van de konstsmide led acryl vogeltjes. Ze zijn vrij stevig en toch elegant. Ze zorgen voor een leuk winters accent in onze tuin. We plaatsten ze op twee houten terrastegels die net op onze (winters lege) plantenbakken passen. Nu vormen ze een leuk winters accent. Het witte licht van de vogeltjes combineert mooi met het oranje van hun snaveltje. Top! Iedereen vindt het supermooi. Ze mogen de tuin blijven sieren tot we in de lente de plantenbakken gaan opnieuw gaan aanplanten. ”
Konstsmide LED Acryl Vogeltjes